<
  News     DIFP   Benefits Profiles Account  


articles

Weekly Chatter:Nikon 5000 experience???
Monday July 12, 2004
by By Imaging Revue Experts and Staff.

Each and every week, Imaging Revue offers non-members a tantalizing taste of the information available within our forums. Make sure to check out the entire list!

8 Megapixel vs 6 Megapixel SLR Cameras
Wednesday July 7, 2004
by Peter K. Burian

Peter Burian compares 8 megapixel and 6 megapixel digital SLR cameras in his latest article.

Profile Maker 5.0
Monday June 28, 2004
by Bruce Fraser

Bruce Fraser gives us his expert critique of GretagMacbeth's professional color management suite - ProfileMaker 5.0.

Getting it Right: Correcting Skin Tones with Hue/Saturation
Wednesday June 9, 2004
by Jon Canfield

Jon Canfield shows us how to achieve accurate skin tones in Photoshop using Hue and Sat.

Book Review: Color Confidence by Tim Grey
Monday May 24, 2004
by IR Staff

IR Staff reviews Tim Grey's new book Color Confidence. Included is an excerpt from the book, Chapter 3, which deals with choosing and calibrating Displays.

...see more articles(many more!)

forums



Printers > Fine Art/Photographic Printing > Epson 10k and OS 10.2.x

Please Login

AuthorSubject: Epson 10k and OS 10.2.x   [Go to Bottom of Page]
Scott Nuelken
Posted on Mon Sep 29, 2003 1:34 PM

I have an Epson 10000dye that I have custom profiles for (Thank you Andrew), and everything looks great! The question: I have presets for my settings saved in the print dialog box, however while doing a large print run ( 8 runs of 40 5X7's) I fired the second run glancing at my settings before hitting print. The prints came out with just magenta ink! I looked at the settings again, and it still had the 10kluster setting, but it had changed the Media type, quality, and color management! When I clicked back to "standard" and then back to "10kluster" it reset my settings from before. Why did it change all the settings when I didn't close the file, or do ANYTHING else after I printed the first run. Why does Epson allow "presets" if it throws them away at every print? Any help? BTW, I am not using any RIP software, the prints were spooled from a G4 running 10.2.8, and PS 7.x.


... this thread contains expert advice from Andrew Rodney and Bruce Fraser.




sign-up now


Imagine being able to ask any one of TEN of the leading industry experts in the digital imaging field any question for just pennies a day...well stop imagining and sign-up now! member login

Login with an existing account.
E-mail:
Password:

Forgot your password?
CLICK HERE

calendar

July 2004
S M T W T F S
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
August 2004
S M T W T F S
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31        
 

Upcoming Events


...see more upcoming events

imagingrevue Members receive special discounts on most events listed in calendar

  


customer.support@ imagingrevue.com
Privacy Policy
Terms of Service